49-годишната Хайди Клум иска да е майка за пети път

На 49 години, Хайди Клум изглежда невероятно. С успешна кариера зад гърба си, млад съпруг и няколко прекрасни деца, определено има за какво да ѝ завиди човек.

Хайди се омъжи за Том Каулиц през 2019 г., което го направи втори баща на семейството й от четири деца. Моделът има деца от предишни връзки – от Флавио Бриаторе и бившия си съпруг Сийл. Тя е майка на 18-годишната Лени, на 17-годишният Хенри, на 16-годишният Йохан, и на Лу, която е на 13.

Оказва се обаче, че независимо от годините ѝ и фактът, че има четири деца, Хайди Клум е готова да роди отново. Моделът сериозно обмисля да направи 33-годишния си съпруг баща за първи път.

Тя сподели пред американския „Сън” на финала преди снимките на предаването America’s Got Talent на ЕнБиСи в Лос Анджелис, германският модел призна, че често мисли за това да увеличат семейството си с фронтмена от Tokyo Hotel. „Да го искаш и да го направиш наистина възможно, са две различни неща“, казва Хайди. „Големите 50 са точно зад ъгъла. И нещата стават по-трудни, когато остарееш. „Но дали го искам? Понякога си мисля, че да.“

Въпреки това Хайди разбира, че възрастта й може да е пречка. „Когато часовникът тиктака, защото остаряваш, не е толкова лесно, колкото беше, когато си млад.“

Previous post Проф. Ива Христова: В края на декември ни очаква нова COVID вълна
Next post Стреляха по бившата на Чичо Чарли след инцидент на пътя