17 000 пяха с Никос Вертис в София

Концертът на Никос Вертис, който след двукратно отлагане заради пандемията, се проведе в сряда вечерта в зала Арена Армеец в София, се увенча с голям успех. Най-популярният и актуален гръцки певец и композитор в момента е и един от най-обичаните артисти от южната ни съседка у нас и това се видя още в понеделник сутринта, когато пристигна на летище София. Журналисти, фотографи и фенове го посрещнаха с желание да му вземат интервю и да се снимат с него.

Билетите за концерта се разпродадоха само за няколко седмици от сайта на копрудоцента и така в сряда вечертa 17 000 души пяха и се забавляваха от сърце заедно с гръцката звезда, като продуцентът Вангелис Пападопулос превърна „Арена Армеец“ в истинско бузуки. На ВИП сепаретата най-отпред да се насладят на изпълненията на своя колега бяха Тони, Фики и Емрах Стораро, Галена, Меди, Илиян, Лия, Нелина, Тони Димитрова, Драго Драганов и др.

Певецът излезе на сцената с 21 музиканта и две беквокалистки и се раздаде за българската публика. България се движеше в ритъма на Никос Вертис и още дълго време ще се говори за това фантастично шоу.

Previous post Насам, народе! Лили Иванова прави разпродажба
Next post Не се подигравайте на бедния народ, че се реди на опашки