Щрак! Бивш кмет на Пловдив гази законите с мощния си джип

Тарикат с „Рейндж Ровър” спря без задръжки в насрещното и слезе да си напазарува в нонстопа на ул. „Богомил” в събота вечер. Нахалството на шофьора е още по-голямо, защото луксозното возило е точно под знака „Спирането забранено”, пише Марица.

Абсурдното е, че бдителните граждани, разпространили снимката в социалните мрежи, са разпознали в нарушителя бившия кмет на Пловдив Иван Тотев.

„Този е голям гьонсурат. Често спира на това място, като дори не пуска аварийни светлини. Обикновено тръгва без мигач, а често говори по телефона, докато шофира”, твърдят хора от квартала.

На снимката се вижда, че още няколко коли са спрели в насрещното, за да си купят нещо от магазинчето. „Нормално. Щом кметът го прави, защо и другите да не газят правилата. Рибата винаги се вмирисва откъм главата.

Вместо да дават пример, българските управници първи потъпкват законите и няма как да очакваме друго от гражданите”, коментира авторът на сигнала. И допълва – по кръстовищата и булевардите в Пловдив е пълно с тарикати.

Previous post Докъде се докарахме: Осъден педофил отворил парти център за деца
Next post Спипаха двама украинци за крупна кражба на пари и злато в Бургас