Шофьор „прелетя“ със 125 км/час през село с „Ауди“

Водач на „Ауди“ на 5 април е преминал през село Радко Димитриево със 125 км/час при максимално допустима за движение скорост от 50 км/ час. Това съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

На шофьора е съставен акт за установено административно нарушение. Той ще плати глоба в размер на 850 лева и ще бъде лишен от правото да управлява за срок от три месеца.

На 28 април, малко след 15:00 часа, на шуменската улица “ Университетска“, при разрешена максимална скорост от 50 км/ час, водач на лек автомобил „Ягуар“ със софийска регистрация е преминал през камера на пътната полиция с превишение от 51 км/час. Съставен му е акт. Водачът ще бъде лишен от правото да управлява за срок от три месеца, а паричната му глоба е в размер на 600 лева.

Общо 1624 са установените нарушения за скорост през април в Шуменско. Със скорост над 50 км/ час над максимално разрешената са установени 11 водачи, а 113 са шофирали с между 31 и 40 км/ час над максимално позволената скорост. Други 45 са управлявали със скорост между 41 и 50 км/ час над разрешената.

През март установените нарушения на скоростните режими са били 2399, допълват от пресцентъра на полицията.

Previous post Дилъри по неволя: Ученици принуждавани да продават наркотици в Бургаско
Next post Манолова: Антикризисните мерки много скоро ще се върнат като бумеранг