Шаман разкри тайната за привличане на пари

Искате да започнете да печелите повече и да разрешите финансовите си проблеми? Чудите се какво трябва да направите, за да се появят парите в портфейла ви или още по-добре – в банковата ви сметка?

От древни времена съществуват куп вещи и ритуали за привличане на богатство. Някои хора са си правели амулети от специални монети, руни и ритуални украшения. Върху тях са поставяли специални знаци, а след това са ги носели в портфейлите си, пише Жената Блиц.

Други пък са изричали тайни заклинания, в опит да привлекат богатството.

Ако вече сте изпробвали всички начини да забогатеете, но все още не ви се получава, днес ще ви споделим съветите на шаман Карагай, с които гарантирано ще привлечете парите в живота си.

Амулети

Когато говорим за амулети, казва той, парите се привличат от пари. Има монети с квадратна дупка в центъра. По принцип това са най-правилните амулети, които ще ви помогнат да привлечете богатство в дома си. Най-добре е да използвате монети на „успешното време“ – историческият период, който е бил най-успешен за страната ви.

Скъпоценните камъни също се справят отлично със задачата да привличат финансови средства. Можете да ги носите под формата на бижута или просто да ги държите на рафт у дома си. Колкото по-естествен е камъкът, толкова по-добре ще работи и толкова повече богатство ще примами.

Амулетите за пари трябва да се носят правилно, казва шаманът. Ако е за защита, трябва да се носи от лявата страна. Ако е за привличане на пари и богатство – от дясно.

Ритуали за привличане на пари

За извършване на ритуала всеки може да избере специален за себе си предмет. Това е принципът на шаманската философия.

Той трябва да е от натурални материали (пластмасата и гумата не работят). За ритуала ще се нуждаете и от свещ.

Когато я запалвате, трябва да произнесете наум целта, заради която я палите. Най-добре е да извършите ритуала за пари по време на новолуние, защото това е най-доброто време за формиране на паричен потенциал в живота.

Когато палите свещта по време на новолуние с мисълта, че богатството ще дойде в дома ви, трябва да поставете и монета в портфейла си. Ритуалът определено ще ви помогне да забогатеете бързо в близко бъдеще.

Парите могат да бъдат привлечени и с помощта на червен конец. Не забравяйте, че той трябва да е от естествена материя.

Завържете го на възел, мислейки, че сте имали успешна сделка на работа или как са ви върнали голяма сума пари. Оставете възела за известно време, докато нещата, за които сте си мислили, не станат факт.

Ако го развържете по-рано, по пътя на паричния поток ще възникнат пречки.

Previous post Пазарджишка проститутка разпозна редовен клиент в попа на празничната литургия
Next post Мадона се раздели с 28-годишния си любовник