Чудо: След зверска катастрофа и 28 дни в кома Ивайла проходи

Близо 4 месеца след катастрофата, която преобръща живота на Ивайла Титова, тя успя да се изправи. „Радваме се, че може да споделим с вас добрата новина за това борбено момиче. Тя направи вече първите си стъпки с помощта на своите близки. Опитва вече и сама да прави по няколко крачки. Ивайла е все още много слаба и всяка крачка за нея изисква сериозно усилие, но тя не се предава и напредва стъпка по стъпка“, написаха нейни познати в социалната мрежа.

И призоваха подкрепата за Ивайла да продължи. Момичето благодари на всички, които откликнаха и дариха средства, така бе събрана част от необходимата сума за рехабилитацията на момичета.

Не спирайте да подкрепяте Ивайла, гласи призивът.

Животът на 23-годишната Ивайла Титова от Строево се преобръща на 22 септември м.г, докато пътува към работното си място и катастрофира. Тежкият пътен инцидент става на излизане от селото. Близо час е нужно на пожарникарите да разрежат колата и извадят от нея Ивайла. Тя е приета в болница с множество фрактури, прекарва 28 дни в кома.

Точно на Никулден момичето е изписано от болничното заведение. Тя обаче не може да върви и е на легло . Засегната е цялата дясна страна. Според лекарите Ивайла има 80 процента шанс да се възстанови, за това обаче е нужна дълга рехабилитация.

Семейството няма средства, с които да заплати за рехабилитатор и клиника, в която да се лекува Ивайла. Момичето живее с майка си, която не може да работи, тъй като трябва да се грижи за нея.

Банкова сметка – ОББ
Титуляр: Ивайла Георгиева Титова
IBAN: BG07UBBS 8002 1091421240

Previous post Радев започна Мандат №2! Царят дойде на тържествената церемония
Next post Румен Радев в словото си: Хората потвърдиха пътя, а от нас се иска да го положим