„Черно и бяло“: Не е за вярване, но това е Георги Христов

Изпълнителят на хита от близкото минало „Черно и бяло“ Георги Христов се превърна бързо в старец, но единствено заради новия си клип. Във видеото към песента „Целуни ме вчера“ певецът влиза в ролята на белобрад дядо, а почитателите му останаха шокирани от визията му и трудно успяха да го разпознаят.

58-годишният Христов е тотално неузнаваем благодарение на златните ръце на гримьорите, които направили трансформацията само с помощта на специален грим. Пълното му преобразяване отнело няколко часа, но ефектът е поразителен. Иначе прекомерно суетният изпълнител се решил на промяната единствено в името на ефектния клип, пише вестник Ретро.

В личния си живот, обвит в редица мистерии, Христов още не е изпитал радостта да има внуче. Макар години наред да се твърдеше, че той няма свои собствени наследници, преди години в тв интервю по bTV певецът изля душата си и призна, че всъщност има две деца, които умишлено крие от медиите. На въпрос дали има незаконен син, той отговори: „Какво означава незаконен? Щом си има родител, значи е законен. Аз съм го признал“.

След това той разкри, че е станал баща и на второ дете, което хвърли в шок зрителите и почитателите на музиката му. Христов обаче е категоричен, че няма да покаже наследниците си публично никога. В естрадната гилдия се твърди, че първородният му син е вече на 25-годишна възраст и е плод на неговата младежка любовна афера с рускиня. След години той станал баща и на още едно момче, чиято майка е българка.

По-големият син на Христов живеел в Русия заедно с майка си, която навремето била красива балерина, а с певеца се залюбили на негово турне в средата на 90-те години на миналия век. След завръщането си в Русия танцьорката изненадала звездата, като му се обадила и го поставила пред свършен факт, заявявайки, че е родила дете от него. Изпълнителят не се колебал и заминал за Москва, където признал момчето.

С второто си дете певецът се виждал значително по-често, защото с майката живеели в България. Те дори прекарвали летата си заедно и почивали семейно в къщата му в Гърция, където той се уединява през топлите месеци на годината.

Previous post Два пакета с кокаин изхвърлени от морето на брега на гръцкия остров Скиатос
Next post Божидар Божанов пред „Тагесшпигел“: Искаме да депутинизираме България