Чарли Шийн ловувал Лох Нес, за да издирва митичното създание

Като дете вярвахме, че динозаврите са истински. Също така еднорозите, Ласи и чудовищата от Лох Нес. Но Чарли Шийн е един възрастен, който пътува чак до Шотландия, за да намери чудовището.

47-годишният актьор излетял от Щатите и се отправил към Шотландските планини в опит да открие чудовището от Лох Нес. Актьорът от „Двама мъже и половина“ е известен с честите си изблици и лудории.

Не е сигурно дали е разумно да тръгнеш на лов за митично създание, но Шийн наистина прекрачи границата, когато се качил на скулптура на Неси на кръгово кръстовище близо до шотландския град Инвърнес.

Поведението на Шийн естествено шокирало зяпачите. Той грабнал своите приятели, Тод Зейл и Брайън Пек и тръгнал да преследва митичното създание с дълга шия.

Шийн сподели своята луда мисия в Twitter със снимка, на която позира с „ловна екипировка“ и бронзов боен шлем с приятеля си Брайън Пек.

Експедицията продължила само 24 часа. Докато бил в Шотландия се осмелил да излезе през нощта с лодка в Лох Нес.

Генералният мениджър на замъка Лавиния Търнър потвърди, че Шийн и приятелите му били ходили на езерото по време на престоя си. Тя каза на Daily record: „Всичко, което мога да кажа е, че г-н Шийн и неговата група бяха перфектни гости и напълно се насладиха на пътуването си до Шотландия и Лох Нес“.

Тя добави: „Прекараха прекрасно и релаксиращо време, но за съжаление не видяха никакви следи от Неси, въпреки че съм сигурна, че ще се върнат в бъдеще, за да опитат отново“.

Previous post Изминалата зима е най-топлата в България от 135 години
Next post Вдовицата на Жоро Илиев се появи след 17 г. „на тъмно“