Чандлър от „Приятели“ се събуждал с изпражнения по лицето заради опиати

Актьорът Матю Пери продължава с шокиращите разкрития от личния си живот, които написа в книга. В биографията си той разказва как му се е наложило да използва колостомична торбичка, докато се възстановява от спукването на дебелото си черво поради предозиране с опиати, на 49-годишна възраст през 2018 г.

Пери, известен в цял свят като Чандлър от „Приятели“, носил колостомична торбичка в продължение на девет месеца и му бил даден само два процента шанс да оцелее, след като прекарал две седмици в кома на животоподържащи апарати.

В ново интервю за GQ Пери предостави откъс от предстоящите си мемоари “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, в които той си спомня как се е събуждал „покрит със собствените си изпражнения по 50-60 пъти“. „Имах л**** по цялото си лице, по цялото тяло, в съседното легло. Когато се случи трябва да имате медицински сестри около себе си“, обясни той.

За негов ужас, когато дошъл моментът да премахне колостомичната торбичка, се оказало, че интервенцията е била неуспешна и трябвало да му бъде направена илеостома (интервенция, при която се прави малък отвор на външната част на корема, откъдето се извежда и прикрепя края на тънкото черво, бел. ред.)

Скоро след това обаче му била направена нова операция, с която проблемът бил решен. „Много съм благодарен, защото лекарите ми помогнаха да остана жив. Но трябва да живея живота си 24/7 с всички тези белези”, призна Пери.

Previous post Във Франкфурт откриха труп в колесника на самолет
Next post Рачков чака бебе догодина, Анита крие бременност в третия месец