Цяло Петричко скърби: 19-годишната Йоана издъхна в Турция

Петричкото село Яворница скърби, 19-годишната Йоана, момичето, което години наред се бореше с тежко онкологично заболяване, загуби битката с болестта и издъхна в реанимация. Черната вест съобщиха снощи нейни приятели, които до последно се надяваха, че Йоана ще успее да се отърве от коварния рак.

За Йоана хиляди обединиха усилията си, даряваха, за да да се лекува, но болестта напоследък напредваше изключително бързо, а от вчера вече лекарите не даваха никаква надежда. Йоана бе преместена в реанимация на турската клиника, където се лекуваше, заради влошаване на състоянието и, и снощи е починала. Трогателен пост написаха близките и снощи, с което съобщиха тъжната и разтърсваща вест:

„С голяма болка в сърцето искаме да ви съобщим, че преди малко Йоана загуби битката с рака. Тя отлетя на място на което няма болка, на място където няма болести. Стана ярка звезда на небето която ще грее завинаги. Йо ти ще останеш в сърцата на много хора, хора които се обединиха за да спасят живота ти. За съжаление съдбата реши друго.

Ти бе голям боец, не се предаде нито за миг на болестта. До последно вярваше, че ще оздравееш.

Но въпреки вярата и надеждата, въпреки подкрепата смъртта те сграбчи и отне от прегръдките на твоите близки. Бъдете силни семейство. Съболезнования на всички близки.

Усмихнете се и протегнете ръка към небето защото Йоана не иска да ви вижда плачещи и страдащи. Тя винаги ще е сред вас, винаги ще я носите в сърцата си. Бъдете силни колкото нея“, пишат нейните близки, цитирани от Struma.com.

Previous post Мими Иванова хвърли 4 бона за почивка в Танзания
Next post Министър Минеков пратил незаконно своя съветничка в Давос?