ЦСКА: Алън Пардю ще е нашият треньор и през следващия сезон

Алън Пардю ще ръководи ЦСКА не само до края на настоящия шампионат, но ще бъде начело на „червените“ и през следващия сезон, съобщава сайтът на клуба.

Ето как от ЦСКА съобщиха новината на своя сайт:

„Армейци,

Алън Пардю ще ръководи ЦСКА не само до края на настоящия шампионат, но ще бъде начело на червените и през следващия сезон.

В последните няколко дни британският специалист проведе редица срещи и разговори с ръководството на клуба, на които е била обсъдена моментната ситуация и той е изразил преките си впечатления от отбора през изминалите 2 седмици. Паралелно с това наставникът ежедневно водеше заниманията на тима на Панчарево с оглед на предстоящото в събота гостуване в Разград.

Самият Пардю е демонстрирал много позитивно отношение и амбиция за работа в дългосрочен план и е приел поканата на собствениците да помогне със своя богат опит, оставайки перманентно на треньорския пост. Към неговия щаб се присъединяват и няколко нови имена – сънародникът му Алекс Дайър, който за последно работи в шотландския Килмарнък и английския Колчестър Юнайтед, както и младият треньор от школата Мартин Стоянов, и анализаторът Христо Захариев.

„Винаги съм се старал да работя с млади хора, Мартин и Христо са отлични специалисти, които ще имат възможността да се учат от мен и Алекс. Надявам се това да им помогне да прогресират още повече и да имат възможността да приложат наученото от нас. Целта ми е да оставя наследство в ЦСКА и в бъдеще и тези млади треньори, които ще работят с нас сега, да могат да помогнат на клуба и през следващите години“, коментира Пардю.

Пожелаваме на Алън Пардю здраве, късмет и много успехи с ЦСКА!“

Previous post 4 добри причини жената да направи първата крачка
Next post Mercedes-Maybach GLS Brabus 900 комбинира лукс и невероятна мощност