Цветелина Бориславова неузнаваема, поддържа фигура с 4 вида спорт

Бившата половинка на Бойко Борисов – Цветелина Бориславова, е претърпяла коренна визуална промяна. Отскоро банкерката е с чисто нов имидж на блондинка с руси букли, досущ като на кукла Барби. 64-годишната Бориславова изглежда завидно добре, като нейни приближени издават, че вероятно е освежила лицето си с иновативни процедури. Всеизвестно е обаче, че тя е почитател и на природосъобразния начин на живот, който също се отразявал положително на външността ѝ.

Повече от 10 години, откакто Цветелина и Борисов са разделени, тя продължава да поддържа едни и същи фини килограми. Разковничето не било само добрият ген, но и ежедневното спортуване. От години Бориславова играе дейно тенис на корт, ходи на фитнес, а през студените месеци кара активно ски, като любимото ѝ място за зимен туризъм е родното Пампорово. Най-новото ѝ спортно хоби било гмуркането и банкерката вече имала официален сертификат за водолаз.

Бившата половинка на лидера на ГЕРБ твърди, че се зареждала с енергия от природата и спорта. Не се отказала от физическите активности дори когато преди десетилетие скъсала фатално кръстни връзки по време на ски и преживяла изключително тежка операция.

Вместо да се щади, решила само година по-късно да поеме към една от най-рисковите авантюри в живота си, а именно да измине прословутия религиозен маршрут Камино де Сантяго с колело. В рамките на две седмици Бориславова обходила с велосипед 790 километра и се върнала в България духовно пречистена. Религиозният поход отново нашумя у нас това лято, когато съпругата на президента Румен Радев – Десислава, също измина Камино де Сантяго точно както Цветелина – след преживяна операция, но за отстраняване на мозъчни аневризми.

Шефката на Българо-американска кредитна банка все още не е преживяла щастието да стане баба. Тя има две дъщери от бившия си съпруг Стефан Абаджиев. По-голямата Ралица дълго време живя в Щатите, но преди около 5 години се прибра у нас, след като се омъжи. Съпругът ѝ се казва Кристос и е от гръцки произход. Двамата имат свой дом в София, но още не мислят за наследници. Докато Ралица не обича вниманието и винаги е била далеч от прожекторите, сестра ѝ Веселина дейно участва в столичния хайлайф. Тя се занимава със строителен бизнес, а до неотдавна имаше връзка с футболиста Кирил Десподов, с когото обаче се разделиха.

Previous post Бивш шеф на дирекция „Издирване“: Сашко е отвлечен!
Next post Нов случай! 12-годишно дете изчезна и в пловдивско село!