Хотелиери пуснаха евтини нощувки за ваканцията на учениците

Извънредната междусрочна ваканция на учениците е на път да донесе и неочакван бонус за хотелиерите по курортите. Много места за настаняване пуснаха специални оферти за деветте дни до 6 февруари. Най-активни са хотелите по ски курортите, а най-щедрите предлагат безплатно настаняване на деца до 16 годишна възраст, при определени условия.

Хотел „Radina’s Way“ в Боровец подарява безплатен престой на децата до 16-годишна възраст, ако родителите им направят резервация за 3 или повече нощувки. От там уточняват, че няма значение от броя на децата и настаняването им в помещенията. Специална оферта „Здравей, ваканция” пускат и от „Парк хотел Гардения” в Банско. Само в този период стандартна стая с настанен един възрастен и едно дете, ненавършило 16 години струва 104 лева. В цената е включена закуска. Фамилната стая – родители с две деца до посочената възраст плюс закуска за четиримата, се продава за 208 лева

„Интерхотел Сандански“ пък намаля редовните цени с 10% за междусрочната ваканция на всички клиенти, без да прави разлика има ли в компанията деца и колко големи са те.

Общото във всички промоционални пакети за ученическата ваканция е, че намалените цени не се прилагат при единична нощувка. Трябва да са поне три. В допълнение, цените през делничните дни са малко по-ниски отколкото уикенд пакета.

Previous post 54 кг чисто злато крием за черни дни всеки месец
Next post Нечувано: Улична лампа в „Оборище“ струва близо 6 бона