Футболен бос скочи на Кирил Домусчиев

Собственикът на Септември София Румен Чандъров обяви пред „Тема Спорт“, че никой от БФС не го е потърсил и не се е допитал до клуба му относно решението за премахване ограничението на чужденци в Първа и Втора лига

„Естествено, че такова решение ще е скрито. Питайте Домусчиев за това решение, а не мен. Явно той ръководи Футболния съюз. Честно казано, нямам идея защо се прави. Откъде да знам аз. Никакво допитване няма до клубовете“.

„Това решение си е взето отвътре. Аз го разбрах онзи ден. Направо подготвено и гласувано, и приключено. Така правят те и понеже има зависимости от президенти, това се случва. Такива неща ще продължат да стават. Така ръководят те футбола в интерес на българските клубове. Аз чужденци не искам да развивам“, сподели бизнесменът.

„Само с наши кадри е по-трудно, но този път сме избрали. Това другото с чужденците ми е малко… безумие. Не съм толкова богат като Домусчиев да си позволявам да давам големи милиони на година. За това и тях ги оправдавам. Всеки си прави сметката“, продължи Чандъров.

„Знаете ли колко футболисти има в света? Много са. Без пари ще дойдат в България. Това решение е лошо за развитието на българския футбол. Така си прецакваме нашия футбол. Национален отбор няма как да имаме с такива политики“, категоричен е бизнесменът.

Previous post Ирина Тенчева спря алкохола, минава на житния режим
Next post Какво се случва с екзотичната красавица Семира от „Игри на волята“?