Феномен: Мъж от Първомай свали 116 кг с ядене, лекарите му даваха 2 дни живот

В края на 2016-та година, 276-килограмовият /при ръст 1.70 м/ Димчо Тодоров от Първомай е „отписан“ от медицината. Тогава лекарка в пловдивска болница му поставя диагноза: „след 2 дни няма да те има на този свят“. Именно тези страшни думи карат Димчо да потърси алтернативни методи за спасението си.

За да се превърне в случай без аналог в световната медицина – да намали над 1/3 от теглото си с редовно хранене, да свали от себе си на практика… 2 манекенки, при това без увисване на кожата!!! Обикновено при драстично отслабване се прави пластична операция за премахване на излишната кожа. При Димчо не се налага, защото се доверява на единствената в света методика за здравословно сваляне на килограми без йо-йо ефект и увисване на кожата – тази на Иван Гарабитов (на главната снимка), заслужилият треньор по борба, създал световни и олимпийски рекордьори в спорта, а в последните години и рекордьори в здравословното отслабване.

През декември 2016 г. Димчо с усилие пристъпя прага на лечителя си. За да стигне от входа на „Гранд хотел Пловдив“ /бивш Новотел/ до център „Гарабитов“, разположен на 100 метра навътре във фоайето на хотела, му трябват 40 минути и сядане на стол, който дъщеря му носи. Иван Гарабитов успява да обнадежди Димчо, да го амбицира да се бори за физическото си оцеляване и пълна промяна. Изготвя индивидуална програма за 276-килограмовия мъж, която съдържа периодичен прием на напитката „Дар от Гарабитов“, съчетана с швейцарски натурален палмов сироп, специални леки физически и дихателни упражнения и матрично-ритъмна терапия. И чудото се случва – след година Димчо не само, че не е напуснал този свят, но вече тежи 173 кг, намалил е талията си с половин метър и се движи без да се налага да посяда след няколко крачки.

4 години след старта на неговото „прераждане“ за нов живот той тежи 160 кг – олекнал е със 116 кг, всеки ден изминава без никакъв проблем 3-4 км, жизнен и енергичен. Факт е, че няма йо-йо ефект – връщане на старите килограми, както е при всички останали методи за отслабване и невероятно – липсва увисване на кожата.

Първомаецът е истински феномен – сваля 116 кг без операции, без лекарства, без диети, като се храни редовно.

„Похапвам салати, ориз, картофи, супи, сирене, кашкавал, плодове и зеленчуци, станах вегетарианец, споделя диетата си Димчо. Олекна ми, сега не нося такава голяма тежест, непрекъснато правя разходки, но нямам километраж за изминатото разстояние“, шегува се 54-годишният мъж. И добавя мнението си за методиката „Гарабитов“: тя въздейства на клетъчно ниво – с масажа с уреда за матрично-ритъмна терапия „прибира“ кожата, за да не увисне, а двата сиропа разграждат мастните плаки, изхвърлят токсините от организма, възстановяват обмяната на веществата, „подмладяват“ клетките.

Освен, че страда от наднормено тегло, Димчо е и диабетик. Методиката на Гарабитов му помага да смъкне и кръвната захар – от 8 до 4.7 единици.

Стрес отключва здравословния проблем при Димчо през 2010 г. и го превръща в един от най-дебелите българи. За 15 дни по време на болнично лечение от 130 става 170 кг и след това продължава да качва килограми. Сега, с методиката на Гарабитов, феноменално ги смъква, пише „Марица“.

Методиката на Гарабитов е уникална и няма аналог в света именно, че липсва йо-йо ефект и кожата не увисва, въпреки огромното количество свалени кг.

Повече информация вижте на www.garabitov.com

Previous post Гешев пред ВСС: В нашата история не се е случвало да се закрива съд за 14 дни
Next post ДПС: Петков и Василев продължават да работят с китайци, получили „златни“ паспорти