Учителка целуна 13-годишен ученик и се събуди в затвора

В Съединените щати учителка попадна в затвора, след като започнала да общува на сексуални теми с ученик в интернет и след което го целунала. Случилото се е докладвано от Naughty Teacher List.

41-годишната Рейчъл Л. Смит е била арестувана на 21 юни. Причината за задържането ѝ – е жалба от майка на ученик от едно от училищата в град Боулинг Грийн, щат Кентъки. Родителката съобщила, че служителка на учебното заведение изпраща на сина ѝ „неподходящи съобщения“.

По време на разследването се оказало, че Смит комуникирала онлайн и с друг 13-годишен ученик и го поканила дори на гости. По време на разпит на 17 юни учителката признала, че се е целувала любовно с тийнейджъра.

Смит е обвинена в многократно общуване с детето и прякото ѝ изразяване на желание за полов акт с него. Според полицията на окръг Уорън жената е поддържала интимна кореспонденция и връзка с няколко непълнолетни.

В момента Смит е в ареста по обвинения в престъпен сексуален контакт с дете, изнасилване и преследване на непълнолетен по електронен път.

По-рано беше съобщено, че в щата Кентъки съдът изпратил в затвора учителка по пеене, която прелъстила непълнолетен ученик. Жената е осъдена на пет години затвор.

Previous post Папа Франциск не смята да напуска Ватикана скоро
Next post Радев: Отмяната на визите за САЩ ще внесе нов импулс