Трогателно! 50 г. по-късно родители откриха дъщеря си, отвлечена като бебе

Удивителен случай в САЩ бе разплетен. Родители намериха дъщеря си след 50 години. Тя е била отвлечена като бебе, а загадката се разплела с ДНК тест, пише bgonair.bg.

Мелиса Хайсмит е била на близо 2 години през 1971 г., когато се твърди, че е била отвлечена от жена, наета да я гледа, според публикации на семейството през годините. Тя е израснала с името Мелани и дори не е знаела, че е обявена за изчезнала.

„Това е толкова невероятно и в същото време едно от най-приятните чувства на света“, сподели Мелиса Хайсмит.

А дългоочакваната среща идва след ДНК съвпадение в сайт за откриване на роднини. Там се появило съвпадение на тяхно ДНК с ДНК на едно от децата на Мелиса.

„Баща ми ми изпрати съобщение в месинджъра: „Знаеш ли, търся дъщеря си от 51 години“. Попитах жената, която ме отгледа: „Има ли нещо, което трябва да ми кажеш?“ и тя ми потвърди, че съм била родена Мелиса в друго семейство. Така открих истината“, допълни Хайсмит. Тя пояснява, че никога докато е растяла, не е усещала връзка с жената, която я е отгледала и ѝ е било трудно да я нарече своя майка. Сега си дава сметка защо това е било така. Най-страховитото в историята е, че Мелиса под името Мелани е израснала едва на 10 минути от биологичното си семейство, но никой не я е разпознал.

Преди дни родителите на Мелиса се срещнали с нея за първи път и направили допълнителни ДНК тестове. Те разказват, че в момента, в който попаднали на нейни снимки, разбрали за родилния ѝ белег и че рожденият ѝ ден е същият като този на тяхната Мелиса.

„Не можех да повярвам. Мислех, че никога повече няма да я видя“, коментира Алта Апантенкъл. „Тя е жива. Аз започнах да плача, когато разбрах. Това е толкова емоционално“, каза Джефри Хайсмит.

Двамата имат още четири деца.

„В продължение на 50 години майка ми живееше с чувството за вина, че е загубила Мелиса. Наложи ѝ се да понесе обвинения, че е наранила или убила собственото си бебе. Радвам се, че Мелиса се върна“, развълнувана е Виктория Хайсмит.

Previous post Лъжа го всеки ден, защото не намирам сила да му кажа, че съм осиновена
Next post Измамници бомбардират яко бизнеса с имейли от името на НАП