Трилър: Пловдивчанин търси бившата жена с нож, иска да я заколи

Наквасен с уиски пловдивчанин изправи на нокти полицията и обитатели на блок на ул. „Ален Мак“ в града под тепетата. Мъжът живее там на квартира и често употребявал алкохол. Докато пиел на екс поредната чашка, чул гласове под блока, като единия оприличил на бившата си жена.

Под влияние на алкохола слязъл пред блока, за да я търси, а в ръката си носел нож. В близкия парк се намирали трима души, които си говорели. Пияният отишъл до тях и ги попитал къде е бившата му, на което те не могли да отговорят. Заявил им, че като я намери, ще я заколи, а след това се отдалечил, пише „Марица“.

Компанията първоначално се стъписала, след това започнала оживено да го обсъжда. Те го познавали бегло, били запознати и със семейните му дела, а именно, че следвало да полага грижи за три деца. Пияният обаче дочул това и след малко пак се върнал, като носел в ръка освен нож и пвц водопроводна тръба, която размахвал. Заканил се със саморазправа спрямо тримата от компанията, като и ги обиждал и ругал. Последвал сигнал на тел. 112.

Въоръженият бил арестуван от полицаи от Трето районно. Сдобил се с акт. Изправен пред съда, той изразил съжаление за постъпката си. Магистратите му определили глоба в размер на 400 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.

Previous post Йордан Цонев: 100% машини искаме да имаме, но не тези от Венецуела
Next post ГЕРБ се изправя в съда срещу Бойко Рашков, искът е за 100 000 лв.