Триковете на поддържаните жени, които подлудяват мъжете

Всяко момиче, разглеждайки лъскавите „страници“ на социалните мрежи, тайно мечтае да бъде като един от моделите: да има същата безупречна кожа, гладка лъскава коса, стилни дрехи и добре подбрани аксесоари. Но мнозина дори не подозират, че не всичко е въпрос на пари, а скъпата наглед визия може да се постигне с помощта на някои малки женски трикове, пише flagman.bg.

Как да създадете прекрасна визия?

Създаването на луксозен образ, така че мъжете да ви „изпиват“ с очи, а жените да ви оглеждат със завист, изобщо не е трудно. Според професионалистите, най-важното е знанието, търпението и взискателността към себе си.

Ръцете

Първото нещо, на което всяко момиче трябва да обърне внимание по пътя към съвършенството са ръцете. Това е правило номер едно! Погрижете се за ръцете си. По добре поддържания маникюр и кожа може да определите кой стои пред вас: истинска дама до върха на пръстите си или обикновена жена, облечена в модни дрехи. От вас зависи да решите как винаги да поддържате пръстите си в перфектно състояние. Това може да бъде системно посещение в салона и професионален маникюр, геллак на всеки 2 седмици или умело боравене с пила за нокти у дома. Изберете въз основа на бюджета си, но в никакъв случай не пренебрегвайте този елемент от аутфита. Доста начинаещи маникюристки ще са готови да направят ръцете ви много красиви и добре поддържани за малко пари.

Коса

Всички отдавна знаят, че няма грозни жени, а само неспособни фризьори и липса на желание. За да изглеждате скъпо, трябва да отделите време и за косата си. Би било чудесно да отидете при професионален стилист, така че той да избере дължината и цвета на косата, които ви подхождат, както и да определи перфектния за вас стил, който да подчертае достойнството на лицето ви. Това ще бъде страхотна инвестиция във външния ви вид. Но, ако не можете да си го позволите, заложете на домашна грижа с уелнес маски и масла. Винаги подстригвайте косата си преди да започне да „цъфти“, следете линията на цвета я разресвайте ежедневно! Красивата коса подчертава вашата красота, лекота и здраве! Освен периодично посещение на фризьор и специални лечебни продукти, косата се нуждае от ежедневна грижа. Купете професионален шампоан, балсам и стилизиращ продукт. Такава линия не е много скъпа, но ще продължи дълго време и резултатът ще стане очевиден след първата употреба: косата ще е кадифена, копринена и лъскава. Изключително печеливш вариант за тези, които се чудят как да изглеждат добре поддържани.

Облекло

Мнозина вярват, че основният отговор на въпроса: „Как да изглеждам скъпо?“ е да купувате много скъпи маркови артикули. Тази опция е възможна, но се опитайте да изберете нещата по стил и качество, а не по техния етикет. Не забравяйте също, че табелката „Разпродажба“ може да бъде не само най-добрият ви приятел, но и най-големият ви враг. Бъдете бдителни! Модата бързо се променя. За да знаете как да изглеждате стилно, не трябва да преследвате новостите на сезона, а да изберете класиката в дрехите. Така нещата ще ви служат повече от един сезон, а добре подбраните аксесоари ще направят образа модерен и хармоничен. Професионалните имиджмейкъри съветват да се фокусирате върху обувките и чантите, както и да обърнете специално внимание на основните елементи от гардероба: панталони, дънки, ризи и якета.

Обувки

Как да изглеждате скъпи с евтини обувки? Няма начин! Помислете първо за обувките. Ако имате много малък бюджет, по-добре е да не купувате „пазарна“ опция, а пазарувайте в края на сезона. Можете да закупите висококачествени маркови ботуши през лятото с добра отстъпка. Основното нещо е обувките винаги да са чисти, добре поддържани и подходящи за общата ви визия.

Качество

Само висококачествените неща ще ви помогнат да изглеждате стилно. А нова не означава задължително да са скъпи. Но ако трябва да избирате между покупката на няколко нискокачествени облекла или аксесоари, по-добре заложете само на един, но да бъде с необходимото качество!

Previous post Любимците на съдбата имат тези числа в рождената си дата
Next post Пътник в самолет бе обвинен в изнасилване