Това са най-опасните зодиакални знаци

Характерът и постъпките на човек зависят от много неща: семейство, среда, образование и, разбира се, зодиакалният знак.

Федералното бюро за разследване публикува зодиакалните знаци на прочути серийни убийци и психопати и според тези данни, направи списък с най-опасните зодии, които са склонни към престъпления.

Стрелец

Стрелците могат да бъдат най-луди от всички. Те са велики манипулатори и обичат да контролират останалите. Някои от най-големите лидери и извършители на многобройни престъпления, са родени под този знак. Тед Бънди, Пабло Ескобар, Сталин, Аугусто Пиночет са само част от серийните убийци, които са под знака Стрелец.

Дева

Девите могат да бъдат подли и потайни. Голяма част от регистрираните престъпления са от Деви, но обикновено не стигат до убийства, а до по-леки криминални прояви.

Риби

Рибите са любящи и грижовни, но обичат и да имат контрол. Склонни са към нестабилност и несигурност, които ги правят опасни. Рибите са предани и лесно се пристрастяват към неща и хора. Много серийни убийци са родени под този знак.

Скорпион

Според статистиката, най-голям брой серийни убийци са родени под този знак. Внимавайте със Скорпионите, защото са много непредсказуеми.

Рак

Най-опасният знак от зодията е Рак. Раците трябва да контролират всичко и са много манипулативни. Проявяват пасивна агресия, поради което трудно може да ги разберете. Раците са склонни към изключителна ревност, която ги води към убийства, както и към много други престъпления.

Previous post Лудогорец продава Кирил Десподов в Турция?
Next post Арнолд Шварценегер катастрофира в Лос Анджелис, ранена е жена