ТВ легендата Радина Червенова пропуши след рака

Тв водещата Радина Червенова се е върнала към стария си вреден навик – тютюнопушенето. Бившата говорителка от БНТ, която в последната година води своя рубрика в сутрешното предаване на Би Ти Ви „Преди обед“, редовно е засичана да пуши в компанията на колеги пред сградата на телевизията до НДК. Червенова пали цигари и в дома си, а кадри в социалните мрежи показват, че докато мъжът ѝ Коко Каменаров се вихри зад печката, тя му прави компания, пушейки до него.

Очевидно стресът в личен план след раздялата им с Каменаров заради негова любовна авантюра, която Радина прости и отново заживяха заедно, я е върнал към вредния порок, от който тя се бе отказала. След като бе диагностицирана със страшната диагноза рак, през която мина стоически и без да се оплаква публично, Червенова бе хвърлила цигарите по настояване на лекарите.

Волята ѝ обаче се оказала крехка и пак посегнала към тютюна. Преди време поради същата причина пушенето заряза и Мая Манолова. През 2017 г. тя се сблъска с рака на гърдата и също претърпя операция и лечение. След като се възстанови, бившата омбудсманка сподели, че последната цигара, която е запалила и изпушила, била минути преди да легне на операционната маса. После не посегнала повече към кутията.

Същевременно обаче и двете с Радина Червенова си приличат по това, че вечно спазват диети и се стремят да се хранят здравословно. Тв легендата е на 64 години, но продължава да бъде еталон за перфектен външен вид на млади и стари. Червенова се храни по средиземноморската диета, която включва много риба, морски дарове, пресни зеленчуци с малка термична обработка.

Почти не консумира месо и опънатата си кожа дължи нe на ботокса, а на колагена в ястията, които обича да консумира. На тв звездата не ѝ се налага да готви, защото половинката ѝ Коко, с когото се разведоха, но сега отново живеят под един покрив, е факир в кухнята и приготвянето на вечерята всеки ден е изцяло негова отговорност.

Previous post Тома Биков: Днес следобед ГЕРБ ще посочи кой ще е премиерът
Next post Бившият мъж на Ани Салич съсипан, няма пари за осигуровки