Татяна Дончева си направи пас за изборите

„Движение 21“ на Татяна Дончева няма да се яви на парламентарните избори на 2 октомври. Решението бившата бесепарка взе в последния ден от обявения за регистрация в ЦИК срок за партиите и коалициите.

Дончева е единственият представител на миналогодишната коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме“, който ще пропусне участие в тази предизборна кампания, след като не успя да си осигури мандати в 47 Народно събрание.

Мая Манолова вече се регистрира със своя партия, а бившите „отровни“ – адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян стъпиха в ЦИК с подписите на носителя – ЕНП на Мария Капон. И вече заявиха готовност да правят коалиция с „Продължаваме промяната“.

Устатата социалистка твърди, че пасуването за този вот било, за да загрее за следващия и прогнозира скорошни предсрочни избори.

„На прага на поредните парламентарни избори, със съжаление констатираме, че влошеното състояние на политическата система, острото политическо противопоставяне, липсата на опит, знания, комуникационни умения и адекватна самопреценка сред немалко от политиците, за пореден път ще доведат до резултат различен от очакванията на гражданите за стабилизация, формиране на парламентарно мнозинство и излъчване на правителство“, пише тя с намерението да събере сили не за 48-ото, а 49-ото Народно събрание.

Previous post 70 чакат за едно място: Пак няма места в детските градини в София
Next post Арестуваха 31-годишен аптекар в София заради детско порно