Тази събота Слънчев бряг се превръща в Миконос

Този уикенд двама от най-хитовите гръцки артисти идват в Слънчев бряг и Каваци. Това са DJ Pantelis и Vassili Tsili Christos и шоуто му Made in Mykonos. Te идват за първи път в България и интересът към изявите им е огромен.

Dj Pantelis пристига в компания на Nick Soley и още в събота (20.08) ще бъде атракцията на хитовия плаж Za Zú в Слънчев бряг. Неговата кариера започва преди 20 години, а днес има почетно място на гръцката клубна сцена. Пускал е музика в повече от 200 страни по света, но ще се изяви пред родна публика.

Сетът му ще е част от плажното парти L’art de vivre и се очаква да започне около 15:00ч. Музиката му се отличава с много етно елементи, tribal house и автентичен почерк. В неделя (21.08) Dj Pantelis & Nick Soley ще гостуват в Cavo beach на плаж Смокиня.

Шоуто Мade in Mykonos пък ще бъде кулминацията на нощния живот в събота в Слънчев бряг. Малко след 00:00 зад пулта на Bedroom Beach застава човекът, който диктува модата на гръцкия остров – Vassili Tsili Christos. Местата са ограничени.

Previous post Непълнолетна подаде жалба срещу Константин за сексуално насилие
Next post Трайчо Боксьора от Люлин с мача на живота си!