Сътрудничката на Христо Иванов „по фотографията“ се оказа дъщеря на мастит бизнесмен

Сътрудничка на лидера на „Да, България“ Христо Иванов по въпросите, свързани с маркетинга и фотографията Дария Спирова се оказа дъщеря на старозагорския бизнесмен Евгени Спиров. В родния си град той е известен като сериозен предприемач с интереси в сферата на онлайн търговията и хотелиерството, както и като политолог – редовен събеседник на местните медии.

Мнозина считат, че е близък до ГЕРБ, но това не е вярно.

През 2018 година той откри и върна на Общината бронзов знак, изобразяващ един от забележителните символи на града, заради което бе награден.

„Знакът е истинска ценност за мен, отлят е от чист бронз и тежи около 40 кг. Поздравявам Ви за будното гражданско самосъзнание и активност, които проявявате не само в конкретния случай, а и при вземането на важни за нашия град решения. Стара Загора има нужда от повече активни и милеещи за добруването на града личности като Вас самия“, поздрави го тогава кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

От визитката й в linkedin става ясно, че е в момента учи в СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност „Бизнес администрация“. Започнала е през 2020 година и в момента би следвало да е трети курс.

В кеш файловете името й се появява като служител на Sentterra – сътрудник по маркетинг и реклама, но към днешната дата представянето й в официалния сайт е изтрито.

За нея става ясно, че е бивша гимнастичка с множество награди от държавни първенства.

Всеки депутат може да назначи до двама сътрудници в парламента, които получават между 1200 и 1400 лева. Няма заложено изискване за образователен ценз, а те имат пропуск до администрацията и залата на Народното събрание.

В този парламент липсва забележимо дамско присъствие, каквото например даваше в последния мандат, макар и за кратко Лена Бориславова. Тя стана депутат, положи клетва, но впоследствие се оттегли, за да оглави кабинета на министър-председателят Кирил Петков.

Previous post Пародия с нелегалните мигранти! Всички родени на една и съща дата в един град?!
Next post Детето Буда три години е без ЕГН, майка му не го вписва в „дяволската система“