Стойчо Младенов: От доста време не си говорим с Ганчев

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че не комуникира със собственика на клуба Гриша Ганчев.

“Българският футбол ще бъде в по-цветущо състояние, ако собствениците дадат възможност на треньорите да селектират и менажират отборите. При българските клубове, в които е дадена тази възможност имат успехи. На мен не ми е дадено правото да селектирам и менажирам. До декември месец работихме в екип, но след това се получиха стълкновения и аз нямам тази възможност.

Тези няколко футболисти, които бяха взети през пролетта не знам кой ги е гледал. Те имат нужда от адаптация. Това ръководство във времето си е доказало с попадения в селекцията си, но това не е достатъчно. В тази дейност трябва да участва треньора. Когато имам думата – този се взима, този не, тогава съм готов да нося цялата отговорност, на 100%“

„До декември месец беше удоволствие да работим с господин Ганчев, но се случиха някои неща и се отдалечихме и не си говорим оттогава. Комуникацията ми е с Дани Ганчев. Ние имаме план, по който работим. Никой не е казал, че трябва да ставаме шампиони. Може би аз бях този, който изисква да се раздаваме по шампионски. Имам две години, в които да изградя отбор, с който да преборим Лудогорец. Имало е много неща от предишни ръководство, които ни забавиха и сегашното трябваше да го оправят. Това много ни забави“, сподели Младенов.

Previous post Ярослав Качински: Самолетната катастрофа край Смоленск бе „атака“
Next post Крушарски: За шест години в Локо (Пд) похарчих 17 милиона