Стефан Гамизов: Асен Василев има неутолима лакомия за власт

Енергийният експерт Стефан Гамизов коментира на страницата си във Фейсбук информацията, която по-рано днес изнесе на пресконференция Радостин Василев. Василев обяви и че напуска парламентарната група на ПП-ДБ. Той пусна и запис от Националния съвет на „Продължаваме промяната“

Ето публикацията на Гамизов:

От изнесеното от Радостин Василев става ясно, че руснаците и Румен Радев имат ясен план за действие, за да не допуснат ликвидирането на руската хибридна диктатура установена в България със служебната власт и да предотвратят редовно законно избрано правителство от парламента.

Какво разбрахме?

1. Това, че Асен Василев е с неутолима лакомия за власт, което поне аз знам, и иска да контролира всички служби.

Това обаче не е незаконно, защото службите се контролират от парламента и се назначават ръководители по волята на избраната политическа линия след избори от народни представители.

Дори консултирането с посолства на съюзници (което много ме съмнява, че Асен Василев е този с който е направено) на бъдещи смени на шефове на служби не е незаконно, а задължителна официална непублична процедура, защото ние се намираме под военна заплаха и хибридна диверсия от руската диктатура.

Не е незаконно, а задължително, защото със съюзниците си сме обвързани в договор за такава ситуация в която законната демократична власт е заграбена от враг и президент-марионетка в нашия случай:

Член 4 от договора за НАТО:

“Страните по Договора ще се консултират съвместно всеки път, когато по мнение на някоя от тях е възникнала заплаха за териториалната цялост, политическата независимост или сигурността на която и да е от тях”.

2. Кирил Петков обяснява действията на ДБ за Борисов и имунитета му.

Да, това е притеснително, но Борисов е важен като свидетел, а не като такъв да му се затвори устата за руснаците и Пеевски в ареста – той е бил техен ортак за какво ли не. Турски Поток и Лукойл са част от това. После ще трябва да се мисли за Борисов, когато отмине чумавото време.

Добавям, че най-важно е да се отстранят руснаците и Радев от властта на всяка цена, защото те управляват България в хибриден преврат и погребват държавата и българите живи.

Краденето и корупцията са непоносими.

Вече имаме и убийства във военни операции на свидетели, както стана вчера в ЮАР.

Радев трябва да напусне властта и да бъде подложен на отстраняване.

Ако това не стане, скоро ще трябва да се бием в България с ЧВК “Вагнер”, а се съмнявам армията ни пропита от руски инфилтрати да ни защити.

Всичко трябва да приключи в парламента с избор на редовно правителство, дори с Асен Василев и Даниел Лорер в него.

После процедура за отстраняване на Радев!!

One thought on “Стефан Гамизов: Асен Василев има неутолима лакомия за власт

  1. Кокорчо ми падна в очите. В армията всички завършили Военни училища до 1994г. да се уволнят, без значение какъв чин имат. Пропити с руска кърма са. в Академията също. Там има човек верен на БКП, сега пръв подръжник на ГЕРБ. Доцент измислен. Беше кодош и натегач в Шуменското военно уч-ще. А Радев днес се изсра на метеното.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Волгин за Кирил Петков: Държи се като нашмъркан психопат, все му е виновен Радев
Next post Безлов: Убийството на Къро не е типично за родната престъпност