Сръбската звезда Теа Таирович задържана на летище в Германия

Сръбската турбофолк певица Теа Таирович е била задържана на летището в германския град Хамбург. Новината е потвърдена пред местни медии от мениджъра й. По думите му най-вероятно причината за ареста е, че е превишила продължителността на престоя си в Шенгенската зона.

Сръбски медии разказват, че певицата е била объркана и много притеснена.

„Сигурен съм, че не е арестувана заради финанси. Според информация от хора, които са с Теа там, тя е задържана, защото е прекарала престоя си в Шенгенското пространство. Прочетох някои статии, че става въпрос за финанси. Знам, че не е вярно, защото се чувах и със собственика на заведението, в което имаше концерти. Всички знаете как става с договорите, които певците подписват за изяви в чужбина.

Теа е много търсена и почти всичките й участия са в Шенгенската зона, така че вероятно оттам идва проблемът. С нашите документи й беше позволено да прекара 90 дни в страните, принадлежащи към зоната на Шанхай, които са всички страни от Европейския съюз, включително Швейцария. Очакваме да ще бъде пуснат скоро, така че ще знаем подробностите за информацията“, каза мениджърът на певицата Никола Бриджис.

В телевизионно интервю Теа Таирович не пожела да коментира темата.

 

Previous post Племенникът на Шумахер катастрофира тежко в Германия
Next post Дунчев: Лъжем хората, че има държавен контрол на „Капитан Андреево“