Сп. Menshealth: Путин е на анаболи, затова е агресивен

Бившият британски външен министър лорд Дейвид Оуен заподозря Путин в приемане на стероиди. Министърът тълкува промените във формата на лицето на Путин като знак за прием на лекарства за укрепване на мускулите, пише бодибилдърското издание Menshealth.

„Погледнете лицето му, вижте как се е променило – той вече има овално лице. Хора, които казват, че това е в резултат на пластична хирургия или ботокс, просто лъжат. Той или е на анаболни стероиди като културист, или е на кортикостероиди – само това е причината лицето му да е в този вид“, каза Лорд Оуен пред Times Radio.

Именно анаболите правят човек толкова агресивен. Самият Путин много се гордее с мускулите си. В същото време тези лекарства го правят много уязвим на коронавирус – което се доказва от неговата пълна изолация, към която се стреми.

Като „изключително необичайна“ определят изследователи походката на руския президент Владимир Путин. На множество видеа от различни официални срещи се вижда, че президентът ходи твърдо с неподвижна дясна ръка, и лява, която следва естественото движение на тялото. Дясната, обаче, стои твърдо до тялото и издава напрежение. Статия, изследваща защо Путин се движи така, е публикувана в британския в. Мирър. Изследователите предполагат, че това може да е свързано с обучението му за боравене с оръжия, което е получил, докато е бил част от КГБ. Той е бил подполковник преди разпадането на Съветския съюз.

Изследователи, базирани в Португалия, Италия и Холандия, смятат, че оперативните служители на КГБ са били обучавани да държат оръжието си в дясната си ръка близо до гърдите си и да се движат напред с едната страна, обикновено лявата. Това им позволява при случай на опасност да реагират веднага и да извадят оръжието си с дясната ръка.

Previous post Българското Барби си направи нови 3 операции за ден – ужас!
Next post Луиза Григорова ще нахрани 200 пенсионери в Перник