Спортната министърка Весела Лечева стана баба

С първородна внучка се сдоби на 58-годишна възраст министърът на спорта Весела Лечева. Тя съобщи за благата вест в своя фейсбук профил, където сподели снимка с новороденото бебче.

„Истинско щастие! Добре дошла, Ваяна“, написа тя в социалната мрежа и публикува снимка от изписването на новото попълнение в семейството. Момиченцето е първо дете за сина на Весела – Мартин, който е от брака ѝ с бизнесмена Манол Велев, който почина на 25 март 2022 г. след 15 години в будна кома.

След атентата срещу него през лятото на 2007 г., когато Велев бе прострелян в главата, той така и не можа да се възстанови въпреки грижите на семейството му и скъпото лечение, което му осигуриха.

Синът на Лечева е на 32 години и е сериозно обвързан с красивата блондинка Ана-Мария, с която са двойка от повече от 5 години, след които най-сетне се решиха да станат родители. Мартин завърши икономика в Женева заедно с децата на световния елит, а в момента се развива в сферата на строителството.

Младежът е наследник на цялата бизнес империя на баща си и е поел изцяло управлението на повечето от фирмите му. С половинката му все още нямат брак, макар да стягаха сватбено тържество. След като обаче разбрали, че са в очакване на дъщеричка, решили да отложат празненството, защото появата на наследничката им станала приоритет №1 за тях.

Previous post Психично болна жена се удави в гребния канал в Пловдив
Next post Ковид си отива, идат туберкулоза, хепатит и маймунска шарка