Спортисти и чужденци атакуват Кухнята на Ада

Изявени спортисти, мениджъри на заведения и професионални готвачи са част от асортимента участници в новия четвърти сезон на хитовото кулинарно предаване Hell’s Kitchen, което ще прикове зрителите през екрана на 25-и февруари по NOVА.

За чек от 100 000 лв. и договор в ресторанта на Виктор Ангелов ще се борят още чужденци, собственици на заведения и хранителен магазин, както и претендент, който пет години е бил собственик на таксиметрова компания. За първи път феновете на предаването ще видят и семейство, което заедно и поотделно ще трябва да доказва кулинарните си умения в ефир.

Средната възраст на актуалните участници в Hell’s Kitchen е 32 години, а

най-много представители

има от морските ни градове – Варна и Бургас. Най-младият участник, който ще демонстрира уменията си с точилка и тиган под зоркия поглед на шеф Ангелов, е едва на 23 години, а най-възрастният е на 59 и може да се похвали със солиден опит и знания.

„Искам да има различни типажи. Искам да присъстват хора, които обичат да приготвят по-фини и изтънчени ястия, но искам да има и такива, които могат да направят събитие и да приготвят храна за хиляда души с двете си ръце. За мен колоритността е забавното. Това не е просто предаване, а начин да предам опита си на хора, които имат желание да се докоснат до професионалната кухня, също така на любители и на такива

хвалени вкъщи от мама,

татко и приятели, на такива, които с удоволствие канят гости и демонстрират уменията си. Дали ще са блогъри, влогъри или хоби готвачи или страстни професионалисти, това няма значение“, коментира наскоро шеф Ангелов и даде заявка, че ще видим „един по-хрисим и добър шеф“.

Как ще се справят двата отбора с кулинарните задачи? Какви обучения е подготвил шеф Ангелов? Това ще стане ясно съвсем скоро. Четвъртият сезон на Hell’s Kitchen стартира идния петък от 21 часа по NOVA.

Previous post Какво се случва с екзотичната красавица Семира от „Игри на волята“?
Next post Брутален „ветрец“ отнася Германия със 152 км/ч – щети за милиони