Спец по всичко! Майка на три деца дава мъжа си… под наем

Лаура Янг – майка на три деца, споделя, че идеята да даде мъжа си под наем се появила, след като слушала някакъв подкаст. В него мъж разказал, че изкарва пари като сглобява мебели. Янг веднага се сетила, че съпругът ѝ – 41-годишният Джеймс, се справя без особени усилия и с най-сложните конструкции. Освен това му идвало отръки да боядисва, да слага плочки и да прави декорации.

След като се договорила с мъжа си, Лаура създала сайт „Наеми моя сръчен съпруг” и пуснала обяви в социалните мрежи. Броят на постъпилите заявки я поразили. Хората пишели, че отдавна имат нужда от подобна услуга, тъй като строителите или отказват да приемат такива дребни поръчки, или иска прекалено много пари за работата си.

Изданието уточнява, че Джеймс напуснал работа преди няколко години, за да помага на жена си при отглеждането на децата, две от които са родени с разстройство от аутистичния спектър.

Янг допълни, че мъжът ѝ планира да се върне в колежа, за да учи автомеханика и ще работи в свободното от обучение време.

Previous post Напрежението ескалира! И БСП се отрече от Кирил Петков
Next post Войната в естрадата: Кичка отсвирила Панайот с SMS, имал големи претенции