След Юлиан Вергов: Вкараха и Илиян в измама с биткойни

Фолкпевецът Илиян стана поредна жертва на сериозна машинация в онлайн пространството. Лицето му е използвано за реклама на биткойн, без той въобще да подозира за това, като дори е измислено фалшиво интервю, което певецът уж е дал, за да привлече вниманието на феновете си.

Репортер на „Телеграф“ се свързал с певеца, който беше разбрал за измамата с името му буквално час по-рано от негова почитателка, която му изпратила от фалшивата реклама и придружаваща я статия, в която са вкарани цитати от интервю с Илиян, което той никога не е давал. „Това, което прочетох, е абсолютна лъжа. Не съм давал никога подобно интервю. Моя фенка ми изпрати въпросната реклама и останах силно изненадан. Благодаря на момичето, иначе нямаше и да разбера. Стана ми много кофти, че замесват името ми с това да насърчават хора да влагат парите си в биткойни“, категоричен е изпълнителят на хита „Името ти“.

Илиян е категоричен, че винаги си е изкарвал парите с музика и му е обидно, когато вижда подобни измами. „Не съм аз човекът, който ще дава съвети как да си управляват финансите. Всеки има право на личен избор. Затова искам да кажа на всички да не вярват на подобни реклами, в които замесват името ми. Цял живот съм си изкарвал парите с честен труд и с дарбата ми, дадена от Бог, а именно да пея“, допълва певецът.

Припомняме ви, че в такава измама бе забъркан и актьорът ни Юлиан Вергов.

Previous post Петков и Ковачевски се срещнаха отново в Мюнхен
Next post 4 версии: Къде е гробът на Васил Левски?