Скандал с депутатка от „Възраждане“ заради маска в „Билла“, плюе ги

Служителка на магазин направи забележка на депутата от „Възраждане“ Елена Гунчева, която не е носила маската си правилно. За случката, станала в обект на голяма търговска верига разказа самата тя.

„Една нагла и арогантна касиерка ми се разкрещя да си вдигна маската, като не да се махам от магазина /явно си въобразяваше, че магазинът е неин, а заплатата й се появява незнайно как от въздуха/. Принципно бих проявила разбиране при добронамерена забележка или молба, но наглото поведение, придружено с истерични крясъци, идва в повече. Друга служителка надуто обясни, че те не мислили, а изпълнявали закона!“, коментира Гунчева.

Според нея в случая не става дума за закон, а заповед, с която се отменят права по закон, ама съществото явно нямаше капацитета да го разбере. Отново с призиви да не пазарувам в магазина им, в които задължително ще се вслушам. Май бизнесът е време да осъзнае, че се издържа с парите на клиентите си, а не е на издръжка към Министъра на здравеопазването“, допълни Гунчева.

„Аз в магазини, в които сляпо изпълняват заповеди, без да мислят, няма да пазарувам. И с невъзпитан персонал, който не е наясно откъде му идва заплатата! А и все пак да подкрепя българския бизнес“, заключи депутатката от „Възраждане“.

Previous post Надежда Йорданова подготвя иск за освобождаване на Гешев
Next post Магазинерка заключена в склад от шефа си, искал да признае за откраднати пари