Семейство Станишеви на море в Дубай за 1900 лв. на нощ

Сергей Станишев, жена му Моника и децата им са си подарили скъпа почивка в луксозен Дубай, предава „Ретро“. Лидерът на ПЕС завел семейството си на ваканция в един от най-модерните и известни хотели не само в емирството, но и на планетата – 5-звездния ризорт „Атлантис“. Той е известен като любимото място за отдих на редица холивудски знаменитости, сред които Робърт де Ниро и Антонио Бандерас.

Справка с ценоразписа на хотела показва, че цените за само една вечер там стартират от 1900 лева, но за двойна стая. Станишев обаче е бил с жена си, двете им деца и доведената им дъщеря, което означава, че или са наели две отделни двойни стаи, или са се потопили в лукса на фамилен суит, чиято цена на вечер започва от 5300 лева. В скандално високата сума влизат единствено спането и закуската. Всички останали хранения и консумации от ресторантите и баровете на територията на ризорта се заплащат допълнително от джоба на клиента, което прави престоя там още по-скъп.

От снимките на доведената дъщеря на Станишев – Моника, която е кръстена на своята майка, се вижда, че семейството не е плажувало единствено край басейните на ВИП комплекса със световна слава, а се е впуснало и в екстремни изживявания.

Част от тях девойката е споделила със своите последователи в социалните мрежи. Заедно с братчето ѝ Георги и сестричката ѝ Дария плували заедно с делфини – една от най-известните атракции, с която „Атлантис“ привличат туристи от всички континенти. Освен това опознали и морското дъно, гмуркайки се в подводната лагуна край комплекса, която е изградена по изкуствен начин, но е обитавана от десетки чудати морски видове.

Очевидно наследниците на бившия премиер са екстремни натури от малки. Щерка му Дария след 2 месеца ще навърши 11 годинки, а братчето ѝ Георги през идното лято ще стане на 9. Семейството живее между Брюксел и София.

Моника Станишева има и две деца – дъщеря Моника и син Венцислав, от първия си брак с банкера Венцислав Йосифов. Той почина през миналия декември на 74-годишна възраст. След смъртта му се разбра, че е страдал от множество заболявания, а в последните месеци от живота си е бил напълно обездвижен след тежко падане. На погребението му присъстваха бившата му жена Моника и общата им дъщеря. Синът им Венци, който живее в чужбина, не бе забелязан.

Previous post Снимаха джигит, прелетят със 137 км/час през село
Next post Антиваксърка пред депутатите: Ковид е като африканската чума – няма го!