Сектор „Г“ скочи на левскарите: Подкрепата към Михайлов им гарантира лиценза

Феновете на ЦСКА от Сектор „Г“ излязоха с позиция след протеста пред БФС снощи. „Червените“ атакуваха колегите си от Левски заради липсата на подкрепа. „Армейците“ обвиняват „сините“ в лицемерие и приятелство с властта в БФС и ги призоваха да не говорят повече за достойнство, чест и морал.

Ето декларацията:

„Вчера се проведе протест пред сградата на БФС и против престъпното управление на Борислав Михайлов.

Начетохме се на куп тъповати коментари от страна на ЕДИНСТВЕНАТА агитка в България, която е открито ЗА това управление – колко сме били, какво сме правили, защо и т.н. Разбираме, че 40-годишното приятелство и гарантирането на лиценза са най-важните неща в „синия балон“, но все пак следващият път, когато въпросните дилетанти говорят за достойнство, чест, морал и куп други неща, които съществуват само в интернет демагогията, която бълват на конвейер, нека първо се огледат в огледалото. А то крещи – лицемерие!

Относно това колко бяхме снощи може сами да прецените от снимките по-долу. Дали сме доволни? Не, разбира се, но по-важното е, че пробуждането започна. Следващият път ще сме повече, а повярвайте ни, едва сега започваме. Предстои ни дълга и тежка борба, но единствената алтернатива е победата. Както винаги е било. И ще продължава да бъде!

ЦСКА ДО КРАЯ НА СВЕТА!

Previous post Полезно меню с броколи
Next post Volkswagen изтегля над 100 хиляди коли поради риск от пожар