Сексманиак преследва Мис Силикон, иска да й лиже краката (чат)

Актуалната носителка на титлата „Мис Силикон“ Михаела Стоичкова се оплака, че маниакален фен не спира да я преследва. “В началото ми пишеше в седмицата веднъж, но после това зачести и се превърна в постоянен монолог от негова страна. Има странни предложения, като да ми ближе стъпалата на краката и всякакви други сексуални предложения”, ожали се пред „Телеграф“ Михаела.

Първоначално тя подходила с усмивка, тъй като това не било първото подобни съобщение и просто не обръщала внимание на фена, но впоследствие, след като секснамеците му стигнали твърде далеч, опитите й да го игнорира довели да агресия от негова страна и той започнал да й отправя заплахи. Миската блокирала маниака в социалните мрежи, но той започнал да й пише писма по мейл.

Впоследствие, незнайно откъде, успява да намери и телефонен номер, на който само за ден Мис Силикон е залята с безброй писма от него. Психопатът разказвал мръснишки истории, в които очаквал силиконката да играе главна роля. В последните дни дори започнал да й звъни в 2-3 през нощта, за съжаление от скрит номер, но при едно от позвъняванията казал на Стоичкова с тон, че ако тя не отвърне на желанията му, той знаел къде да я намери. “Започвам сериозно да се притеснявам за живота си“, изплака пред екипа ни Мис Силикон.

Previous post Не ходете на море в Гърция, ще вали до събота
Next post Сандов: Стефан Янев продаде душата си, за да бъде в парламента