Садизъм: Зловещи разкрития за убийството на Митко в Цалапица

„Убили са го от бой и след това са минали с колата върху него“ – това казва жители на Цалапица за убийството на Димитър Малинов. „Ами, отиде си! Младо момче на 24 години. Това е садизъм според мен. Говори се за наркотици, но колко е вярно, за финансова, че е била пречката.

Майка му живее тук, а баща му в Стамболийски, те са разведени. Той е дошло момчето тук на гости и казал на майка си, че го заплашват да го бият и изчезва.

Излиза, те го карат с колата от тяхната улица и го карат там и са го пребили. Убиват го от бой и са минали с колата през него.

Вече умряло момчето, те минават с колата през него и са го заровили там“, това разказа жител на селото, цитиран от Plovdiv24.bg.

Мъжът уточнява, че това е основната версия, за която се говори в селото.

Според него е имало съучастници: „Двамата братя близнаци са помогнали, с тяхната кола са го закарали и там са го мачкали, след като е умрял, копаят, заравят и хвърлят строителни отпадъци върху него, но са го намерили.

Бил помагал и бащата на близнаците – така казват хората“.

„Полицията ни разпита. В цялото разследване служители от кметството бяха поемни лица, свидетели на място на претърсванията и отделно ни разпитаха дали имаме някакви контакти с него.

В четвъртък той е подписал, преди да замине, пълномощно, с което упълномощава баща си да му изкара документи“, това разкри към кметът на Цалапица Ивайло Данаилов за Рангел, който се издирва за убийството на Димитър.

„Заминал е три дни по-късно за Германия, доколкото разбрах, но на нас ни каза, че бърза да си замине и затова иска да си изкара пълномощно“, добави кметът.

Ето какво казва още Данаилов за съмненията на хората, че има съучастници: „Има някаква информация, 100% съм сигурен, която е неофициална и е на ниво приятели между извършители, съучастници и прочие.

Тази информация е ясна и на полицията, но тя не е общодостъпна. По данни от полицията 13 човека са разпитвани. Това е някаква групичка приятели близки, познати“.

Previous post Д-р Гълъбова към Бъчварова: Мърла! Що не се откажеш от бащиното си име
Next post Мъж преби жената и тъста си в Бургас пред очите на 16-годишната си дъщеря