Родители забравиха бебето си в количка на супермаркет и се прибраха вкъщи

Родителите забравиха бебето си в количка на супермаркет. Инцидентът е станал в община Лагис в бразилския щат Санта Катарина, пише The Sun. По време на пазаруване купувачите бяха зашеметени от неочаквана находка. Те попаднали на 4-месечно момченце, което седяло в столче за кола в количка в супермаркет. Родителите на детето не са били наоколо.

Клиенти на магазина разказали за бебето на охраната и полицията. До пристигането на полицията бащата и майката на момчето се се върнали в супермаркета. Те обясниха на органите на реда, че напуснали магазина, сложили хранителни стоки в колата и се прибрали, като забравили да качат сина си в колата. Не забелязали веднага отсъствието на детето. Полицията реши да не предприема никакви действия срещу двойката.

През май 2019 г. в Хамбург, Германия, родителите забравиха бебето си в такси на път от болницата. Когато шофьорът спрял колата пред къщата, двойката платила и си тръгнала. След няколко минути родителите откриха, че са забравили новороденото в колата.

Previous post Най-големите грешки по време на секс, които никога да не правите
Next post Историята на Мария: Ученичка уби 100-килограмов насилник с нож