Рачков чака бебе догодина, Анита крие бременност в третия месец

50-годишният Димитър Рачков май ще дундурка бебе догодина. Комик № 1 на републиката обаче няма да става млад дядо, а баща за втори път. Според близки до звездата и половинката му Анита от три месеца насам блондинката била бременна и упорито криела щастливата новина в тайна. Повод слуховете, че Рачков ще има наследник от любимата си, да се потвърдят, е и изчезването на Анита от социалните мрежи. От август насам тя е престанала да публикува каквито и да било снимки в профилите си и е спряла да посещава светски събития, които преди не пропускаше. Анита не ходи и на снимките на предаването на половинката си, докато до миналата година не пропускаше негов лайф и винаги го подкрепяше от първия ред в публиката.

Изпаряването ѝ от интернет пространството е необичайно и твърде дълго, предвид факта, че част от доходите си тя изкарва именно снимайки се с различни продукти и дрехи, които рекламира на своите последователи в онлайн пространството. Бившата плеймейтка дори не публикува кадри от скорошния юбилей на Димитър, макар партито да се проведе в елитен хотел в Боровец с 50 гости. Знойната блондинка е била през цялата вечер до възлюбения си, но не пожелала да позира пред камерите. Красавицата е започнала да носи и широки развлечени дрехи, които едва ли са просто модна приумица, а по-скоро трик, за да скрие наедряващото си коремче.

Още през миналата година в откровено интервю Рачков заяви, че с 23-годишната му годеница са готови да бъдат родители и сериозно обмисляли идеята за наследници. Актьорът изобщо не се притеснявал да стане баща повторно в по-напреднала възраст, стига да му било писано.

Младата му изгора, с която се сгодиха тайно, досега не е изпитвала щастието да бъде майка, докато Рачков има един син Димитър, кръстен на него, плод на любовта му със сценаристката Христина Апостолова, настояща жена на продуцента Евтим Милошев. Митко-младши е в тийнейджърска възраст, разбира се отлично с младата си мащеха и редовно им гостува в луксозната им къща с басейн край Панчарево, където влюбените живеят. От връзката си с бившата си партньорка Мария Игнатова комикът няма отроче, макар докато бяха двойка с блондинката, да не криеха, че искат дете.

След като Рачков я смени с Анита, родителите му първоначално не приели с отворени обятия плеймейтката, но впоследствие я опознали и пожелали на сина си семейно щастие с нея. Откакто е с актьора, красавицата е преживяла пълна трансформация и е загърбила изцяло скандалния си имидж. Допреди това тя дефилираше полугола по еротични конкурси и се снимаше в музикални клипове. След като обаче заживяла с актьора, се превърнала в домакиня и дама и наблегнала на образованието си. Анита продължава да учи за икономист в УНСС, като доскоро работеше и в столична банка, но прекъснала стажа си заради промените в личен план.

Previous post Чандлър от „Приятели“ се събуждал с изпражнения по лицето заради опиати
Next post Един пенсионер: През зимата ще избираме между храна, лекарства и топлина