Разкриха мистерията! Кой държи вицепремиерката за задника?

Още една секс мистерия освен кой е скритият гей-потребител на мрежата за запознанства „Грайндър“ тресе кабинета „Петков“ в последните дни. Премиерът и част от министрите посетиха премиерата на филма „Петя на моята Петя“ и позираха за фотосесия, на която анонимен мъж мощно хвана за задника синеоката вицепремиерка Калина Костадинова.

Палавият фотос с вицепремиера и финансов министър Асен Василев, министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер, министъра на културата Атанас Атанасов, музиканта Иван Лечев и други герои на промяната се превърна в хит в социалните мрежи.

Вицепремиерката видимо се наслаждава на топлите длани на задните си части, защото грее с широка усмивка. И това е напълно нормално, защото доста невзрачният опипвач се оказа… собственият й съпруг. Да, къдрокосата бивша активистка на „Да, България“ е омъжена и дори има дете, макар да крие сeмейния си статус от широката публика, може би за да запази палавата си аура.

Иначе фотосът с хванатата за задника вицепремиерка получи вълна от коментари от всякакво eстество в мрежата.

Повечето зевзеци се чудят защо се мае културният министър Наско, който се намира точно зад Асен Василев, вместо и той на свой ред да го награби за дупето.

„Палавият офис” 14 :)))“, написа музикантът Венци Мицов и пусна отново снимката, но с надпис „Naighty office“ и уточни: „Така е една идея по-добре…“.

Коментар на палавата снимка на Константинова направи и политическият анализатор Виктор Димчев, но той сподели и друг фотос, който е направен в Пловдив. На него се вижда как уморени лекарки от COVID отделения почиват, грохнали от умора.

„Мрете ли от пандемията?

Имате ли близки, които загубиха живот?

Някой в болница, на командно дишане?

Докато лекарите в Пловдив отдъхват в минутите спокойствие с маски на лица, в София почтените спасители си правят оргии, като тази по време на популярна премиера на филм.

Едните са на война, другите са на кино.

Маските на закрито са ЗАДЪЖЛИТЕЛНИ, особено в мола, в който Кирил Петко и компания са се снимали.

Два свята, единият е излишен“.