Пържоли с топено сирене

Продукти: 4 свински пържоли; 1 с.л. чеснова паста; 50 мл бяло вино; топено сирене за намазване; черен пипер на вкус; сол на вкус; червен пипер на вкус;

Приготвяне: Пържолите се поръсват със сол и пипер. Във всяка една от тях се втрива чесновата паста, след това се намазват с топено сирене. Заливат се с бялото вино и съвсем малко вода. Завиват се с фолио и се пекат на 200 градуса. След около час и половина фолиото се маха и се запичат.

Питие: И тук най-подходящото питие е бяло сухо вино или ненатрапчиво червено. Любителите на пивото обаче едва ли биха се отказали от светлата бира.

Previous post Йовчев: Формулата на успеха е да имаш мечти и да минеш по трудния път
Next post Бившият на Симона Загорова сподели истината за новия си живот