Простотии: Елвира от „Ергенът“ ще разказва как са й отнели девствеността

Елвира от „Ергенът“ е готова да монетизира загубата на девствеността си, след като дълго време си я развяваше в национален ефир.

„Макар светът постоянно да търпи промени, смятам, че все още има хора, които споделят моите виждания, ето защо не изгубих надеждата, че ще открия човека за мен. Ние с него се запознахме не много преди предаването и поддържахме приятелски взаимоотношения. Влизайки в шоуто, той ме подкрепи. Излизайки от него обаче, мислех, че ме е забравил, защото все пак прекарах един месец във формата и то без достъп до телефона си. Само че когато най-после взех устройството си в ръце и го включих, получих от него безброй съобщения. Оказа се, че този човек ми е писал всеки ден, в продължение на 30 дни, обяснявайки ми как прекарва времето си“, разказа Елвира.

„Това бе огромен жест, показващ ми, че той наистина държи на мен. Прибирайки се в България, веднага му се обадих и се видяхме. Говорихме много, като обсъдихме всичко и накрая решихме да пробваме да бъдем заедно, за което изобщо не съжалявам. За мен той е човекът – обичам го, държа на него, а освен това се разбираме и вече правим планове да заживеем заедно“, допълва в интервю за life.dir.bg Елвира.

„Вече се запознах със семейството му, като даже прекарах с тях няколко празника, споделяйки наистина важни моменти с тях. Това всъщност ми показа сериозните му намерения към мен. Убедена съм, че той вижда в мен повече от онова, което показвам на повърхността“, изтъква още тя.

И не спира да го хвали. „Той е много отговорен и организиран човек, който ме подкрепя във всеки един момент, макар да му е трудно да ме гледа с Виктор по телевизията или да вижда, че ставам обект на одумване в различни медии. Въпреки това обаче е зад гърба ми“, категорична е Елвира.

Риалити героинята отказва да разкрие повече за загубата на „розата“ си. „В момента работя над втората си книга, която e за живота ми, така че в нея ще пише подробно кога и как са се случили нещата“, отговаря вулгарно тя.

Previous post Бащата на Крум го питал за връзката му с Асен Василев
Next post Марта от „Ергенът“ показа бившия си мъж, хокат я – излагала го