Простата Венета от „Ергенът“ сътвори „страшна беля“, за която съжалява

Колоритната Венета от „Ергенът“ се пристрасти към това да привлича общественото внимание и често сама волно или неволно го прави чрез изказвания или поведение. Наскоро пак даде израз на иронични коментари по свой адрес, като причината и този път беше самата тя. Както се казва в такива случаи – кой, каквото сам си направи, никой не може да му го направи.

Без да разбира много от рисковете, Венета си причини нещо опасно и сега страшно много съжалява за направеното. За тази абсурдна ситуация в живота си сподели наскоро в социалните мрежи самата Венета. Тя без притеснение от последващите реакции добави, че си е направила „страшна беля“.

Заради желанието си бързо да натрупа желания тен за лятото, вместо да лежи под слънцето или да отиде на солариум, както правят нормалните хора, тя направила следното:

„Бясна съм на себе си, разочарована съм от себе си“, споделя тя и разказва случката, за да предпази и други от необмислената си постъпка.

Венета решила, че иска да се види по-бързо с тен и се доверила на своя приятелка да си бие инжекции за целта. Била си две инжекции и се видяла със завиден тен, но също така и с петна, лишеи и пъпки по цялото тяло. И не само това. Проблемът се оказал далеч по-сериозен.

Лекарите, при които отишла след това за спасение от безумието, също били изключително изумени от тази „нова мода“.