Простата Венета от „Ергенът“ сътвори „страшна беля“, за която съжалява

Колоритната Венета от „Ергенът“ се пристрасти към това да привлича общественото внимание и често сама волно или неволно го прави чрез изказвания или поведение. Наскоро пак даде израз на иронични коментари по свой адрес, като причината и този път беше самата тя. Както се казва в такива случаи – кой, каквото сам си направи, никой не може да му го направи.

Без да разбира много от рисковете, Венета си причини нещо опасно и сега страшно много съжалява за направеното. За тази абсурдна ситуация в живота си сподели наскоро в социалните мрежи самата Венета. Тя без притеснение от последващите реакции добави, че си е направила „страшна беля“.

Заради желанието си бързо да натрупа желания тен за лятото, вместо да лежи под слънцето или да отиде на солариум, както правят нормалните хора, тя направила следното:

„Бясна съм на себе си, разочарована съм от себе си“, споделя тя и разказва случката, за да предпази и други от необмислената си постъпка.

Венета решила, че иска да се види по-бързо с тен и се доверила на своя приятелка да си бие инжекции за целта. Била си две инжекции и се видяла със завиден тен, но също така и с петна, лишеи и пъпки по цялото тяло. И не само това. Проблемът се оказал далеч по-сериозен.

Лекарите, при които отишла след това за спасение от безумието, също били изключително изумени от тази „нова мода“.

Previous post Контузия спря Григор Димитров на Уимбълдън
Next post Искаме отлагане на забраната на двигателите с вътрешно горене