Прокълнато ли е семейството на покойния Илия Павлов?

Бащата на първия роден милиардер Илия Павлов – Павел Найденов, си отиде тихо от света на 84 години. В началото на годината той получи инсулт, а след това се зарази с COVID-19. Близките му го настаняват в хоспис, като до последно се е налагало да му се дава кислород. Найденов издъхва на 24 февруари, след което семейството иска неговото кремиране.

Преди това снаха му Дарина Павлова и тримата му внуци дошли да го изпратят на поклонение, без да обявяват публично нито новината за смъртта му, нито пристигането си от чужбина, твърди бившият зам.-председател на „Мултигруп“ Георги Петков.

Най-голямата внучка Венцислава, която е от първия брак на Илия Павлов, от години е женена в Дубай. При нея в емирството живее почти целогодишно и снахата на починалия – мадам Мулти Дарина Павлова. Другите две внучета Илия-Калоян и Паола, децата на Илия и Дарина, са в Америка, пише „Минаха години“.

Бай Павел надживя и двете си деца. Припомняме, че Илия бе разстрелян показно пред централата на управлявана от него фирма „Мултигруп“ на 7 март 2003 г., а убиецът остана неизвестен.

Дъщерята Славка също загина от куршум, изстрелян от бившата съпруга на бившия ѝ мъж Лестър Уилсън, която бясно ревнувала българката. С майка си загина и внукът на бай Павел – Пол. Трагедията стана през 2010 г. и Америка, където живееше Славка.

Найденов не се предаде след тези удари на съдбата, но и не потърси съвет в гадатели и феномени, за да разбере дали има родово проклятие над фамилията. Сам е признавал, че не вярва на подобни неща, затова така и не влязъл при Ванга. Не помнеше кога е била експедицията му до Петрич, но тогава отива като придружител на свой приятел. „Мислех и аз да отида, да чуя какво има да ми казва. Ама така и не отидох“, признава Найденов в интервю приживе.

Previous post Падат голяма част от COVID ограниченията в Гърция, но след Великден
Next post Грандиозна измама за над 260 бона в Сливен