Призракът на Майкъл Джексън се явил на сестра му Ла Тоя

Джефри Филипс, който се сгоди за Ла Тоя през 2013 г. след години като неин мениджър и любовник, е даден под съд за това, че откраднал пижамата на Майкъл Джексън и други принадлежности от имението му, съобщи „Radar online“, цитиран от life.dir.bg.

Именно от дома, където Майкъл почина на 25 юни 2009 г., а преди това живееше с трите си деца, „Carolwood Drive“, Филипс взел дрехи, ръкописни бележки, куфарче с лични и бизнес писма, шофьорска книжка на певеца и айфони, принадлежащи на Майкъл и децата му, твърдят хора от имението.

В сензационните съдебни документи, подадени в петък, адвокатите на Краля на поп музиката също така казват, че любовникът на Ла Тоя е взел инструментите, с които на Джако му е даван кислород.

Филипс и Ла Тоя разкриват, че призрака на Майкъл ги е посетил в дома им в Лос Анджелис, по типично театрален начин, става ясно в хода на заведеното дело. „Те казаха, че Майкъл бил с белите перлени мъниста, с които бе положен за вечната си почивка“, каза запознат.

Разправяли също така, че светлините изгаснали и Майкъл се появил от завесите. „Първо видяхме само лицето му, след това започна да се движи. Очите му бяха отворени и той изглеждаше спокоен, но след това изчезна. Той дойде отново и този път се разкри повече от него – видяхме го до раменете му“, казват сестра му и гаджето ѝ. Ла Тоя включила осветлението и попитала: „Майкъл, искаш ли да отидеш от другата страна?“.

Доверени хора от персонала на имението допълват, че научили как Филипс се опитал да продаде „плячката“ на търг. Те искат той да върне взетите вещи, а от него няма официално изявление.

Ла Тоя и Джефри бяга сгодени, тръгнаха слухове, че са се оженили преди години, но какви са отношенията им сега, не е много ясно.

Междувременно соул певецът Ти Джей Джаксън, син на Тито, брат на Джако, казва, че се обсъжда проект за биографичен филм за чичо му и „Jackson 5“, в който да се преосмислят „ужасните“ твърдения за сексуално насилие, направени след смъртта му през 2009 г.

„Мисля, че е отвратително, защото това, което се продава в този свят, е негативизъм. Хората обичат да клюкарстват, хората обичат скандалите. Чичо ми не е тук, за да се защитава, така че той е лесна мишена. Винаги е бил лесна мишена, защото винаги е бил тих“, смята племенникът.

Той добавя, че значението, което неговото семейство е имало за културата на тъмнокожите и феноменът Майкъл, са огромни.

Previous post ПСЖ пусна Меси и Неймар на трансферния пазар
Next post Гери от „Ергенът“ отново захапа опонентките си в шоуто