Поп фолк певица блесна с първа научна публикация

Певицата Ашли публикува своя пръв научен труд. Неин доклад е част от престижно издание по повод 30-тата Международна конференция за студенти и млади учени на Съюза на специалистите по качество в България. Срещата се провежда в ЮЗФ „Неофит Рилски“, Благоевград, пише varna24.bg.

В сборника с научни публикации певицата участва с доклад на тема „Усъвършенстване на обучението чрез прилагане на идеи от научно-популярната педагогика в българската образователна практика“.

Самата тя сподели гордостта си с пост в социалните мрежи:

„Горда съм, защото от днес в ръката си държа първата книга, в която е публикуван един от моите доклади заедно с научни изследвания относно приложимостта на научно-популярната педагогика в българската образователна практика.

Благодарна съм на моят научен ръководител доц. д-р Траян Попкочев и на целия научен колектив от катедра “Социална педагогика“ към ФП на ЮЗУ “Неофит Рилски“, за вдъхновението, мотивацията и вярата в моите възможности. Огромна благодарност и към Съюз на специалистите по качеството в България /ССКБ/. Щастлива съм, че образователните институции и организации в помощ на млади учени успяват да създадат условия за успешна съвместна работа, въпреки пандемичните ограничения“.

Previous post Ваня Джаферович с кошмарен полет
Next post „Луд“ турски мед предизвиква халюцинации и лекува високото кръвно