Петър Москов: Политиците продават интереса на българина за рубли, долари и евра

Голяма част от българските политици са продажни и зависими. Лашкат България между либерален социализъм и между старите кремълските комунисти. Тази зависимост е добре платена и е основата на огромната корупцията. Това заяви лидерът на КОД и бивш здравен министър Петър Москов.

Ето какво още коментира той:

Досега блокирахме добива на собствени енергийни източници заради зависимостта си от Кремъл, сега ще затваряме въглищните си електроцентрали заради европейските зелени либерали.

Това слугинско обслужване на чужди интереси е трагедията в политиката ни. Тази зависимост се обслужва от клановата червена буржоазия и старата ДС-арска машина. Това е основният коруптор в страната ни, който продава българския интерес за рубли, долари или евра. Решението е агресивна лустрация. Ние и Русия сме единствените, които не направихме лустрация и в двете държави икономиките са блокирани от корупция, а парите се държат от шепа олигарси.

България може да тръгне напред, само ако излезе от орбитите на зависимости и провежда политика, съобразена с интереса на гражданите ѝ.

Зеленият комунизъм или политиката на нулеви въглеродни емисии е истинската причина за повишаване на цените на енергийните ресурси. От тях скочи и инфлацията и цените на всички стоки до хляба включително. Трябва да спрем тази утопия. За да е успешна борбата с инфлацията и с енергийната криза, трябва да преустановим това безумие. Всичко друго е само имитация на дейност и хвърляне на парите ни на вятъра, докато продължаваме да живеем в бедност и непрестанно поскъпване на живота.

Затова, сваляме цените и спираме инфлацията с 4 конкретни политически решения, които българските политици избягват заради зависимостите си.

Скъсване с руската зависимост, която ни обрича на непрестанен рекет от Кремъл.

Премахване на задължението поето от ГЕРБ и либералната коалиция на Петков и Нинова пред ЕС, до две години България да ликвидира 40% от въглищните си електроцентрали.

Старт на проучвания и добив на собствени енергийни източници, спрени от години, за да обслужат интереса на Кремъл.

Отпадане на безумния ляв данък върху въглеродните квоти, който оскъпява продукцията на въглищните ТЕЦ-ове над 200%. От 40 евро себестойност на един мегават, върху него се налага 100 евро данък квоти. Това оскъпява индустрията и всички стоки за бита ни.

Това е истината. Всичко останало е лъжа, корупция и обслужване на чужди интереси за сметка на българина.

Решенията могат да бъдат приложени само от дясно консервативно обединение. Това е целта на КОД – обединение на десницата и решително управление в полза на българския гражданин и българската икономика в съюз със свободния свят срещу всякакви зависимости.

Previous post 30-годишна студентка е обвинена: Принудила мъж да прави секс с нея
Next post Делян Добрев: Готови сме на компромиси