Палава снимка на вицепремиера Калина Константинова нагорещи мрежата

В четвъртък вечерта доста представители от кабинета „Петков“ решиха да се отдадат на култура. Премиерът и част от министрите гледаха кино снощи. Това става ясно от снимки, разпространени в социалните мрежи.

На кадър се вижда, че пред постер за премиерата на филма „Петя на моята Петя“ са се събрали премиерът, вицепремиерът и финансов министър Асен Василев, вицепремиерът по ефективно управление Калина Константинова, министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер, министърът на културата Атанас Атанасов, музикантът Иван Лечев, който бе част от Инициативния комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат и други, пише сайтът Блиц.бг.

Малко по-късно обаче се появи и доста палава снимка на вицепремиерката Калина Константинова.

На кадъра се вижда как мъж, който е застанал за къдрокосата депутатка, е поставил ръката си на доста пикантно място по тялото на Константинова.

По всичко изглежда, че вицепремиерката се наслаждава на случилото се, защото грее с широка усмивка. Кой е мистериозният мъж така и не става ясно.

Палавият фотос на вицепремиерката Калина Константинова обаче успя да нагорещи мрежата.

„Палавият офис” 14 :)))“, написа Венци Мицов, малко по-късно той пусна отново снимката, но с надпис „Naighty office“ и уточни: „Така е една идея по-добре…“.Коментар на палавата снимка на Константинова направи и политическият анализатор Виктор Димчев, но той сподели и друг фотос, който е направен в Пловдив. На него се вижда как уморени лекарки от COVID отделения почиват, грохнали от умора.

„Мрете ли от пандемията?

Имате ли близки, които загубиха живот?

Някой в болница, на командно дишане?

Докато лекарите в Пловдив отдъхват в минутите спокойствие с маски на лица, в София почтените спасители си правят оргии, като тази по време на популярна премиера на филм.

Едните са на война, другите са на кино.

Маските на закрито са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, особено в мола, в който Кирил Петко и компания са се снимали.

Два свята, единият е излишен“.

Previous post 2 г. след пандемията: Българин още чака багажа си от Ухан
Next post Монахини край Ямбол получиха сметка за ток от 6 хиляди лева