Открили стъпало с кървав ръб в дома на Денди

Стъпало с окървавен ръб е открито в дома на светския хроникьор Любомир Милчев-Денди. Предполага се, че след като се е прибрал в дома си, той е паднал по стъпалата и е забил жестоко главата си в ръба, което е нанесло още по-тежка травма на главата му.

Оттам обаче категорично отказаха повече подробности, тъй като се води разследване и версиите са поне две. Денди е бил солидно почерпен във фаталната вечер. Той е бил видян от десетки пешеходци как пада няколко пъти.

При едно от спъванията случайни граждани дори му подават ръка и го питат дали иска да извикат линейка. Той обаче отказва и на собствен ход се прибира в дома си. По камерите обаче се вижда, че той има кръв отзад на главата си, за която се предполага, че е от нанесени удари.

Остава да се разбере дали е паднал и е ударил още веднъж главата си и това ли е фаталната травма, след която Денди остава в кома.

От болница „Св. Анна“ почти всеки ден дават информация, според която той е между живота и смъртта, а медиците не дават гаранции, че ще оживее.