Онур и Шехерезада от „1001 нощ“ напускат Турция

Турското звездно семейство Бергюзар Корел и Халит Ергенч, познати на милиони зрители в Турция и в чужбина от култовите сериали „1001 нощи“, „Великолепният век“,“Ти си моята родина“, са предприели радикална стъпка в живота си.

Според информация в сайта Сноб магазин най-популярното семейство сред звездите от турските сериали напуска Турция. Двойката си е купила къща в Лондон, където се е установила да живее с трите си деца, последното от които е бебе на няколко месеца. В Турция ще идват само за участие в проекти на снимачната площадка, когато имат такива, пише сайтът.

В последно време Бергюзар често поместваше в акаунта си в Инстаграм снимки от Лондон. Миналата година актрисата роди момиченце, което нарекоха Лейла. Тя е третото дете в семейството след момченцата Али и Хан.

И Халит Ергенч, и Бергюзар Корел от доста време не се появяват по екраните. Последният филм, в който игра Халит Ергенч, бе сериалът „Бабил“, който не можа да постигне рейтинга на други продукции с негово участие като „Великолепният век“, където се превъплъти в ролята на султан Сюлейман Великолепни, и „Ти си моята родина“, където съпругата му Бергюзар Корел му партнираше. Още в началото на COVID пандемията Халит Ергенч преустанови участието си на снимачните площадки, а Бергюзар Корел продължава отпуска си по майчинство.

Previous post Мрачните тайни помисли на всяка зодия
Next post Килиан Мбапе посочи кой е най-добрият десен защитник в света